1 juni Beatles dag bij 40UP Radio

Donderdag 1 juni zal 40UP Radio volledig in het teken staan van 50 jaar Sgt. Pepper’s Lonely Hearts Club Band. Het is op 1 juni 50 jaar geleden dat het legendarische album verscheen. Om dit te vieren zal het radiostation de hele dag vanaf 7:00 uur ’s ochtends alleen maar nummers van The Beatles draaien.

Special met Jac Bico van The Analogues
Om 21:00 uur ’s avond wordt er een Sgt Pepper’s special uitgezonden in een speciale uitzending van Just Bee Radio met Beatrice van der Poel.
Hier is Jac Bico van The Analogues te gast, die dezelfde avond met de Analogues zal optreden in de Ziggo Dome en intergraal het Sgt. Pepper album zullen opvoeren.

RadioRobert met Robert ten Brink Sgt Pepper’s Special
Ook Robert ten Brink heeft een speciale Sgt. Pepper’s Lonely Hearts Club Band special opgenomen.

Over 40UP Radio
40UP Radio is hét online radiostation voor en door muziekliefhebbers opgericht door Harry de Winter. Overdag de beste non-stop albumtracks en nummers van tijdloze en nieuwe artiesten, die je niet hoort op de hedendaagse radio.’

‘s Avonds vanaf 21:00 uur laten muziekliefhebbers als Mart Smeets, Jan Donkers, Robert ten Brink, Vincent van Engelen, Johan Derksen, Marc Stakenburg, Petra Possel, Marjan Luif, Thomas Verbogt, Harry de Winter, Stan Rijven, Beatrice van der Poel, Vic van de Reijt, Felix Rottenberg en Leo van der Goot hun favoriete muziek horen.

40UP Radio is te beluisteren via www.40upradio.nl, via TuneIn of Sonos. De Iphone app en Android app zijn gratis te downloaden in de
App Store of Google Play Store.

X