40UP jubileumfeest op 29 september in Q-factory Amsterdam

Het nieuwe seizoen is begonnen en we duiken meteen vol met ons dansbare lijf het nachtleven in! Op de menukaart staat op 29 september de schitterende locatie Q-factory in Amsterdam waar we een uitgebreid programma presenteren ter ere van ons officieuze 400e show!

Niet alleen de 40UP DJ’s maar ook DJ Jurgen met een Upbeat set en de heren van Superstijl die vakkundig de muziek draaien waarop jullie zelf hebben gestemd. En als kers op de taart zal musicalster Carolina Dijkhuizen een Donna Summer tribute brengen, voor ieder wat wils dus.

Nu kunnen we ons voorstellen dat je nog niet bekend bent met de Q-factory want deze locatie bestaat nog niet zo lang dus we vertellen er iets meer over. Voor ons was na de – qua geluid – tegenvallende avond in Hotel Arena kristalhelder dat we dat nooit meer wilden. Dus gingen we op bezoek bij een locatie met een fenomenaal geluid die echt gemaakt is voor optredens. Er repeteren door de week zelfs klassieke orkesten!

Je vindt Q-factory in het nieuwe winkelcentrum Oostpoort aan de Linnaeusstraat (schuin tegenover het Tropenmuseum) en zowel met de auto (er staat een parkeergarage naast) als met de tram (lijn 19 halte Oostpoort) perfect bereikbaar. En wie met de trein wil kan uitstappen bij Station Muiderpoort en moet dan nog 200 meter lopen.

Kaarten zijn hier nog verkrijgbaar en omdat de locatie iets groter is dan Hotel Arena denken we dat ze ook nog wel aan de deur verkrijgbaar zijn.

Wij hebben er zin in, hopelijk jullie ook!

X