40UP eindelijk in Twente!

???? 40UP eindelijk in Twente! ????

Wie wat bewaart die heeft wat en het beste bewaar je voor het laatst!

Na jarenlang in zo’n beetje alle mooie popzalen van Nederland te hebben gestaan – maar waarin Oost-Nederland gek genoeg nooit in de agenda stond – is 40UP binnenkort te gast in Twente. In poptempel Metropool in Enschede worden op zaterdag 16 maart de slingers opgehangen. Niet letterlijk overigens, want de decoratie van de clubavond met veertig jaar muziek om op te dansen bestaat vooral uit grote schermen waarop je de originele videoclips ziet van de hits die op dat moment door de 40UP DJ’s gedraaid worden.

Of je nu van Madness houdt of van Michael Jackson, van Bruno Mars of van The Trammps, van Tina Turner of Technotronic.. Zolang er een aanstekelijke beat inzit en een snufje soul, disco, pop, new wave of rock is de kans groot dat je het op 40UP gaat horen. En het mooie is dat je ook zelf je plaatje kunt aanvragen dat de DJ zeker zal draaien als hij vindt dat de tijd daar rijp voor is.

Ben je nieuwsgierig geworden? Duizenden 40uppers in het land gingen je inmiddels al voor en komen regelmatig met veel plezier terug. Oh ja, meezingen is niet alleen toegestaan, het wordt zelfs bijzonder gewaardeerd!

Tickets zijn nu verkrijgbaar via: http://bit.ly/40UPEnschede

Meld je ook vast aan voor het Facebook evenement om niks te missen: 40UP | Metropool Enschede


Naar 40UP Facebook

X