40UP in Rotterdam krijgt extra Upbeat zaal!

Goed nieuws voor de 40UP vakantiegangers uit Rotterdam en omstreken. De kaartverkoop gaat zo hard dat we hebben besloten om extra uit te pakken in HAL4 aan de Maas met een tweede zaal! Daar zal de hele avond upbeat worden gedraaid door het Mark van Dale DJ Team (Mark van Dale & Peter van Leeuwen).

De heren stonden afgelopen editie op onze zomerfestivals en braken daar de tent af (in positieve zin) met de beste house klassiekers van toen en nu dus we zijn erg blij dat ze 10 november in hun agenda hebben gezet om Rotterdam eens even flink op de kop te zetten.

Wie hier voor een prikkie van wil genieten moet snel zijn want de zowel de early bird tickets (10 euro) als de vriendentickets zijn bijna uitverkocht. Op het moment van schrijven zijn er nog 41 early birds en 4×4 vriendentickets en op = op dus aarzel niet!

Daarna gaan de reguliere kaarten in de verkoop, deze zijn overigens ook heel schappelijk geprijsd met 12,50 euro (ex. servicefee). Dit zullen er nog maximaal 300 zijn dus reken er niet op dat je ze in november nog kunt kopen (althans, we durven dat niet te garanderen!)

Voor nu heel veel plezier met de zomervakantie en tot in HAL4!

X