40UP maakt rentree in Gebroeders de Nobel De 40UP uitbreiding gaat vrolijk ve…

🎊 40UP maakt rentree in Gebroeders de Nobel 🎊

De 40UP uitbreiding gaat vrolijk verder! Er komen steeds weer nieuwe leuke spannende steden bij en vandaag kunnen we met veel plezier bekend maken dat we volgend jaar weer terugkeren naar Leiden. In het mooie Gebr de Nobel pakken we op vrijdag 3 mei uit met het beste van veertig jaar dansmuziek!

Hou jij van een avondje lekker dansen met je vrienden, vriendinnen of partner zonder dat je het gevoel hebt de oudste te zijn op de dansvloer dan is 40UP dé avond voor jou! Overal in Nederland zien we volle zalen en het zou geweldig zijn als we ook in Leiden weer een vaste prik op de agenda worden. Kom genieten van rock, pop, soul, new wave, disco en dance en zing de grootste hits naar hartenlust mee terwijl je geniet van de originele videoclips op de grote schermen. Onze 40UP DJ’s draaien ook op verzoek (mits het plaatje past op dat moment! )

Wil je 40UP zeker niet missen? Voor de eerste 100 kaartkopers hebben we een ‘Early Bird’ korting voor 10 euro (ex €2,50 servicekosten). Daarna kosten de tickets 12,50 (ex €2,50 servicekosten). Groepstickets zijn onbeperkt zolang de voorraad strekt en zijn enkel per 4 te koop voor 10 euro (ex €2,50 servicekosten).

Kaarten zijn per direct verkrijgbaar via
http://bit.ly/Leiden40UP

Meld je ook alvast aan voor het Facebook evenement:
40UP | Gebr. de Nobel Leiden

Let’s dance again! 💃

Foto: Jaap Kroon


Naar 40UP Facebook

X