Back in the Days Festival in Alkmaar

40UP met Rhapsody Queen op het Back in the Days Festival in Alkmaar

Dit jaar organiseert 40UP zelf geen festival maar we konden de kriebel toch niet helemaal weerstaan. Daarom kondigen we vandaag met trots aan dat we een deel van het Back in the Days festival in Alkmaar gaan invullen. Dit wordt op zondag 9 juni (Pinksterzondag) van 14.00 tot 22.30 uur gehouden op het terrein van Koel310.

Na een opening door 40UP DJ Ruud Bouma, treedt DJ Alex van Oostrom overdag op met percussionist Dillon Lewis en saxofonist Arjan-M op waarmee de formatie Alex & The Uptown Crew nagenoeg compleet is. De uitsmijter op deze mooie festivaldag wordt verzorgd door de beste Queen coverband ter wereld! Rhapsody Queen (tegenwoordig UK Queen) sloot vorig jaar het 40UP festival in Eindhoven af en speelde bijna letterlijk de tent plat met een magistraal optreden waarin alle grote Queen hits voorbijkwamen en dat was zo goed dat we ze weer vanuit Engeland laten overkomen! Niet voor niets is dit de enige officieel door Queen goedgekeurde coverband. Nieuwsgierig? Kijk dan hier alvast voor een voorproefje: www.youtube.com/watch?v=4fpvwqa5ipo

Tel hierbij de high-end wijnbar, bar met speciaalbieren en natuurlijk een brede selectie van de beste foodtrucks op en je weet dat de dag niet meer stuk kan!

De kaartverkoop voor Back in the Days is per direct begonnen dus ga voor alle info en tickets naar www.backinthedaysfestival.nl, see you there!

X