40UP – Poppodium Duycker Hoofddorp


40UP komt naar de Haarlemmermeer!

Goed nieuws voor onze fans uit Hoofddorp en omstreken! We gaan op zaterdag 15 december onze premiere beleven in Poppodium Duycker. Verwacht de hele avond lang de grootste hits van de afgelopen veertig in beeld en geluid!

Afgelopen december zou 40UP een wintereditie organiseren in een tent op het Raadhuisplein. Helaas ging dit niet door omdat het programma van de andere avonden niet aansloeg. Voor 40UP waren echter wel veel kaarten verkocht en in die periode ontstond een leuk contact tussen 40UP en poppodium Duycker.

Enthousiast geworden door de vele leuke reacties toen willen we nu graag op herhaling maar dan gewoon in Duycker zelf. Ben jij een grote fan van alle pop-, disco-, rock-, soul-, reggae-, hiphop-, house- of eigenlijk gewoon alle muziek waar je lekker op kunt dansen, zet dan 15 december in je agenda!

Om deze premiere te vieren bieden we een zomerkorting aan voor de vroege vogels! Zolang er sprake is van een hittegolf zullen tickets te koop zijn voor 10 euro! (ex servicekosten)

Dat is ook de prijs van de vriendentickets, want wie met z’n vieren gaat krijgt ook een mooie korting. Reguliere kaarten kosten 12,50. (ex servicekosten)

Tickets zijn per direct verkrijgbaar via: http://bit.ly/40UPHoofddorp

LET’S DANCE AGAIN!

Bestel hier je tickets

Aanvang: 2018-12-15 21:00:00
Eind: 2018-12-16 03:00:00

Locatie: Poppodium Duycker
Raadhuisplein 5, 2132 TZ Hoofddorp

X