The ultimate David Bowie tribute

Space Oddity, The Ultimate David Bowie Experience door werelds beste Bowie-imitator: David Brighton.

Space Oddity toont de vele facetten van David Bowie, van rock-‘n-roll-alien Ziggy Stardust uit de ruimtevaarttijd tot stadion vullend pop fenomeen, in een grootschalige show vol flamboyante kostuumwissels, podiumwijzigingen en vocale hoogstandjes – je ziet én je hoort Bowie alsof hijzelf op de scene staat! – ondersteund door één van de beste bands. Tijdens Space Oddity hangen opwinding en elektriciteit constant in de lucht.

40up_presents_SpaceOddity_flyer

Als Bowie-lookalike en -soundalike geeft David Brighton liveconcerten en radio- en tv-optredens sinds 1994. Hij deelde de affiche met de groten der aarde, waaronder Elton John, Stevie Wonder, Kenny Loggins, Little Richard en Barry Manilow. De professionele muzikanten van Space Oddity werkten samen met artiesten als David Bowie, America, Foreigner, The Bay City Rollers en Gene Loves Jezebel, om er maar enkele te noemen.

“David Brighton heeft de stem, de moves en de looks om in de huid van David Bowie te stappen. De bandleden zijn niet alleen welonderlegde muzikanten, ze slagen er ook in de originele arrangementen perfect neer te zetten. Space Oddity meemaken is echt een hoogst merkwaardige ervaring”, gaf Harry Maslin, producer van de Bowie-albums ‘Young Americans’ en ‘Station To Station’ toe.

David Brighton stond als Bowie op het podium tijdens de vermaarde Legends In Concert-show in Las Vegas en is ook als Bowie/Ziggy Stardust te zien in een concertvideo van popster Shakira. Ook Bowie zelf was een fan, wat blijkt uit een tv-commercial die de popster samen met zijn imitator maakte als reclamespot voor Vittel en ter promotie van de cd ‘Reality’.

Bestel hier alvast je kaarten voor de David Bowie tribute!

 

X