40UP Zomerfestivals 2017

Lieve 40uppers,

Het is de hoogste tijd voor nieuws over 40UP. Als straks de temperaturen aangenamer worden dan begint het festivalgevoel weer te kriebelen. Over een kleine 60 dagen is het zo ver. Dan gaan we van start met de 40UP Zomerfestivals van dit jaar.

In Utrecht zijn we dit jaar verhuisd naar de Grasweide Papendorp. Vervoer is geen probleem. Er is voldoende parkeergelegenheid en er rijdt een pendeldienst van en naar Utrecht Centraal Station. In Utrecht zorgen op drie podia ruim 20 artiesten voor een geweldige trip down memory lane. Onbetwiste headliner is de wereldberoemde Amerikaanse formatie Kool & The Gang die met hits als ‘Celebration’, ‘Get Down On It’ en ‘Ladies Night’ het festival afsluit. Daarvoor hebben Spargo, Hot Chocolate, Roberto Jacketti & The Scooters en George McCrae het publiek ongetwijfeld al verwend.
In Eindhoven wordt het ook weer bere-gezellig. Daar presenteren wij deze zomer louter live-artiesten met band op het podium. Daartussen optredens van het 40UP DJ Team met de bekende videoclips. Verwacht concerten van Earth Wind & Fire Experience feat. Al McKay, Spargo, The Real Thing en VOF de Kunst. Het afsluitende optreden is van Golden Earring, Nederlands meest succesvolle band ooit.
X