40UP Zomerfestivals

40UP Zomerfestivals 2017

Voor het derde jaar is 40UP ook in de zomer aanwezig. Wanneer de clubs hun deuren sluiten en de zon hoog aan de hemel staat kun je genieten in Utrecht en Eindhoven van optredens van de grootste artiesten van de afgelopen veertig jaar. Ook de 40UP DJ’s zijn van de partij en draaien hun meest zomerse muziek.

Maar dat is nog niet alles, want 40UP Zomerfestival is meer dan alleen muziek! Ook eten en drinken krijgen een prominente plaats en er wordt inmiddels druk gewerkt aan een mooi theaterprogramma. Je kunt het allemaal meemaken op zaterdag 24 juni in Utrecht op Grasweide Papendorp en zaterdag 1 juli in Eindhoven op het Ketelplein Strijp S tegenover het Klokgebouw.

Het programma is weer divers van aard met spetterende live-optredens in Utrecht van megasterren Kool & The Gang, een exclusief optreden van Hot Chocolate, Nederlands discotrots Spargo, het allerlaatste optreden ooit van Roberto Jacketti & The Scooters en soulman George McCrae. Daarnaast host 40UP zijn eigen tent en krijgt ook Upbeats een apart podium net als voorgaande jaren.

In Eindhoven speciale aandacht voor Nederlands meest beroemde rockband Golden Earring en de onvergetelijke The Earth, Wind & Fire Experience feat Al McKay. Verder zijn we enorm blij dat Spargo ook in Eindhoven erbij is, hebben we een exclusieve show van The Real Thing en verwelkomen we Brabantse trots VOF De Kunst. Zij worden on stage afgewisseld met het 40UP DJ Team waaronder in elk geval grondl40up.nleggers Harry de Winter en Alex van Oostrom.

Teveel eigenlijk om op te noemen en te mooi om te mogen missen! Zet de data in de je agenda en haal nu je entreekaartje via: http://www.40upfestival.com

De 40UP Zomerfestivals staan garant voor meer dan 40 jaar dansmuziek. Op de festivals kun je genieten van wereldbekende artiesten zoals: Sister Sledge, The Earth, Wind & Fire Experience feat. Al McKay, Tavares, The Trammps, The Gibson Brothers, Danny Vera, The Three Degrees, Banarama, George McCrae en SNAP!. Een line-up kortom die niets minder is dan één groot feest der herkenning, van begin tot eind gevuld met de dikste hits. 40 jaar dansmuziek op zijn levende best!

alex-40up

Ook bij 40UP Zomerfestivals is het visuele aspect net zo belangrijk als de muziek. Op grote schermen worden de videoclips vertoond van de gedraaide hits. Een trip down memory lane, gebracht door de bekende gezichten van 40UP.  Om het energiepeil op niveau te houden worden de bezoekers voorzien van de nodige hapjes en drankjes door verschillende creatieve rollende keukens. Denk aan een divers wijnaanbod, zomerse cocktails en vooral (h)eerlijk eten.

40UP-Zomerfestival3
De presentatie is in handen van Harry de Winter en Rob Stenders, die samen met Alex van Oostrom ook de muzikale intermezzo’s verzorgen. Van 70’s naar 80’s, de 90’s en ook een beetje 00’s. Tel daarbij op de uitstekende bereikbaarheid, de mogelijkheden om buiten in het zonnetje lekker te eten, te drinken en bij te praten, het oud-Hollandsch vermaeck en verrassende theateracts en je hebt een onvergetelijke dag uit!

Bekijk de site voor meer informatie:
http://www.40upfestival.com

 

 

Deel dit op